It's My Life...

By: halimaton haryanti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Dec-2009 15:04 Email | Share | | Bookmark
beauty of Malaysia...

 
 
 
View all 19 photos...


lama sgt tak berupdate fotopages nie...

enjoy the foto...

beauty of Malaysia....


Thursday, 18-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Makan - makan dan sambutan birthday di MOHR..

 
 
 
View all 24 photos...



Tarikh : 18 june 2009
Masa : 1 tgh hari


Gara - gara sambal belacan la kami semua sepakat nak wat makan - makan kat ofis..huhuhu...selalunya bila ader org berenti jer kami semua wat makan2..selalunyer kami beli fast food jer..kali nie buat portlock lak..puas dpt mkn air tangan masing2..mcm kenduri dah masa tue..seronok sbb semua dpt join exp bos..sbb dia puasa...

Mula2 plan just nak tapau sambal belacan tue jer...pastu terpikir lak nak wat makan2 kat ofis..kiranyer semua org boleh rase la sambal belacan tue...memang pedas giler la..budak lelaki yang buat..sambal belacan tue dah jadi menu utama ari tue..semua org pakat rase...

menu pada ari tue :

Pagi:
bihun goreng

tengah hari:
>> sambal belacan
>> gulai lemak nenas ikan masin
>> terubuk masin
>> sambal tempoyak
>> telur dadar
>> ikan selar goreng
>> ayam goreng
>> rendang ayam
>> nasi impit + kuah kacang
>> buah2an (tembikai merah + honey dew)

cuci mulut:
>> biskut batik
>> chocolate cheese cake

p/s : gambar2 lauk2 nie tak der...terlupa nak ambik...lapar sgt kot sampai terlupa.....


Lepas makan2 tue...kami sambut lak ari jadi lily...siap ader kek dgn lilin lg..huhuhu..kiranye ari tue makan puas2 la...nie kiranyer suprices party utk lily la....happy birthday to lily...


Friday, 29-May-2009 15:28 Email | Share | | Bookmark
makan - makan di nando's alamanda

posing dl..
posing dl..
 
View all 16 photos...
hari : jumaat
masa : 12.30-2.00
tempat : nando's alamanda


lama tak update fotopages nie...maklum la dah lama tak bergambar...

ari nie bwk kamera utk rakam detik2 terakhir bersama kawan yang byk membantu untuk siapkan projek EMS nie...member tue dpt keje kat tempat lain...huarrr..nampaknyer tak der lamember nak gosip2 dgn member teman naik bas time balik keje...

makan kat nando's nie services dia lambat sgt..dah la services tak best..nak mintak menu pun lambat dpt...org yang dtg kemudian yang diorg serve dl...sampai meber dah bengang la...

ok la.enjoy the picture...


Sunday, 29-Mar-2009 15:07 Email | Share | | Bookmark
reunion....

 
 
 
View all 10 photos...


lamanyer tak update fotopages nie..rindu lak...errmmm...mcm maner nak update kalo sekeping gambar pun tak der...

gambar2 nie atun ambik masa gi reunion td...seronok gak chit-chat walaupun tak ramai yg turun...ader la 8 org kot...masing2 dah ader anak...seronok gak...tak per la nanti kami akan buat yg lebih besar lg...

perjumpaan nie pun buat cara terburu-buru...

tempat: restoran dulang kg baru (services kat cni kurang best skit)
kul : 2.00 ptg
tarikh:29/03/09



Tuesday, 2-Sep-2008 13:25 Email | Share | | Bookmark
selamat menyambut bulan puasa...

 
 
 
View all 7 photos...
selamat menyambut bulan ramadhan....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net